Yhteystiedot

Helsingin toimisto

Helsingin toimistomme sijaitsee Itä-Pasilassa Järjestötalo 1:n rakennuksessa kävelytasolla. Toimistomme erillinen sisäänkäynti on keskellä rakennusta (A- ja B- rapun välissä). Ulko-ovi on avoinna kello 8-16. Ellet tule tuon ajan puitteissa, soita erikseen sisäänpääsyn varmistamiseksi.

Saapuminen junalla

Kävele Triplan 4. kerroksesta (Manhattan) sen itäpäätyyn ja jatka Ratapihantien ylittävän kävelysillan yli virastorakennusten välistä aina Eläketurvakeskukselle (ruskea, korkea rakennus) saakka. Siitä vasemmalle ja portaat alas sekä edelleen puiston poikki, näet 12-kerroksisen vihreän rakennuksen (jossa mm. JYTY, ERTO ja TEHY). Olet perillä. Matkaa asemalta kävellen n. 400 metriä.

Saapuminen autolla

Autolla saavuttaessa Rautatieläisenkadulta käännytään Asemamiehenkadulle, joka johtaa sisäpihalle. Sisäänajokohta Rautatieläisenkadulta on suurin piirtein vastapäätä Messukeskuksen vieressä olevaa Holiday Inn -hotellia. Sisäpihalla on sisäänajopuomi ihan kadun päässä, josta pääsee Järjestötalon maksulliselle parkkipaikalle. Parkkipihalta pääsee ylös metallisia portaita pitkin rakennuksen kävelytasolle, jossa on toimistomme sisäänkäynti.

turun toimisto
Vieritä ylös